Green Table

Een groot deel van ons assortiment wordt speciaal voor ons geproduceerd in de door ons geselecteerde gecertificeerde fabrieken. Deze fabrieken voldoen aan de strengst gestelde eisen met betrekking tot hygiëne, kwaliteit en duurzaamheid. In deze fabrieken worden onze vis en visproducten verwerkt, diepgevroren, verpakt en gelabeld met het geregistreerde Green Table label. Met dit label kunt u onze producten eenvoudig herkennen. Hiermee garanderen wij ook een hoge kwaliteit, goede smaak, duurzame vis en concurrerende prijzen.

Groothandel & Retail

Daarnaast verkopen we ook vissoorten gevangen uit de Atlantische-en Middellandse zee. Ook deze vissoorten zijn erg gewild in de verschillende food-kanalen. Naast het transporteren van vis tussen onze eigen vestigingen, leveren wij ook vis aan groothandels, horecaondernemers, detailhandelaren en supermarkten. Onze transporteurs zijn vakkundig en betrouwbaar, uw bestelling is dan ook in vertrouwde handen. U kunt dan ook rekenen op een snelle en accurate levering. Indien de klant ervoor kiest de bestelling zelf af te halen, dan is dit uiteraard mogelijk. We denken met u mee en stellen ons graag flexibel op.

Transport

Mar Seafood beschikt over eigen transport, zowel vrachtwagens als bestelbussen, waardoor we een goed werkend logistiek netwerk hebben voor het transport en de levering van vis. De vrachtwagens van Mar Seafood rijden de hele week door van Urk naar Casablanca en terug. Een vrachtwagen vervoert circa 21.000 kilo vis. Omdat we graag efficiënt en milieubewust te werk gaan, rijden onze vrachtwagens nooit ongeladen. Vanuit Nederland worden voornamelijk de Aziatische en Europese vissoorten naar Marokko getransporteerd. Eenmaal daar, worden de visproducten verwerkt, gefileerd, gepaneerd en verpakt. Een groot deel van de vis wordt weer getransporteerd naar Europa en een deel blijft in Marokko en wordt verkocht aan de lokale supermarkten.

Hygiëne

Het is uitermate belangrijk om hygiënisch te werk te gaan bij het verwerken van voedsel. Voornamelijk in de visbranche is dit van essentieel belang en vraagt het werken met vis om speciale aandacht met betrekking tot hygiëne. Bij Mar Seafood nemen wij deze verantwoordelijkheid dan ook zeer serieus. Onze medewerkers zijn getraind om hygiënisch te werk te gaan om de voedselveiligheid te kunnen garanderen. Ook bezitten wij de nodige certificaten (o.a. IFS) waaruit blijkt dat we aan de strenge eisen voldoen. Regelmatig vinden er ook audits plaats op de werkvloer om de hygiëne te controleren.

Duurzaamheid

Onze slogan is ‘’the true taste of Nature’’, het is dan ook vanzelfsprekend dat de toekomst van de visserij en het welzijn van de natuur belangrijke speerpunten zijn binnen onze organisatie. Het doel van Mar Seafood is om in de toekomst alleen nog te handelen in gecertificeerde vissoorten, die op duurzame wijze zijn gekweekt en/of gevangen. Wij staan niet alleen voor uitstekende kwaliteit, maar ook eerlijke en duurzame vishandel staan bij ons hoog in het vaandel.
0
%
TEVREDEN KLANTEN
0
+
VISSOORTEN
0
%
KWALITEIT
0
MT
PRODUCTIE PER DAG