Over ons

Mar Seafood B.V.

Al sinds 2006 is Mar Seafood B.V. een begrip in de internationale vishandel. Onze naam en ervaring staat dan ook garant voor de beste kwaliteit vis en visproducten. Ons assortiment omvat een grote verscheidenheid aan zee- en zoetwatervis, schaal- en schelpdieren, zowel vers als diepvries.

Niet alleen ons grote assortiment maakt ons een interessante marktspeler, maar daarnaast zijn wij ook vooruitstrevend en blijven dan ook investeren in moderne productiemogelijkheden. Onze goede reputatie op de internationale markt op het gebied van vis houden we dan ook graag te allen tijde hoog!

Karim El Ghamarti begon zijn carrière in 1987 waar hij op Urk mede-eigenaar was van fileerbedrijf Rolo Vis. Dertien jaar later, zette hij de stap om zijn ervaring en passie in Marokko voort te zetten en richtte in 2000 Green Table op als handelsnaam van Les Frigorifique Bouzargtoun S.A.R.L.. Inmiddels zijn de producten van Green Table niet meer weg te denken uit de Marokkaanse schappen en werken er meer dan 900 medewerkers aan de productie en distributie van verse en diepvries visproducten.

Na het succes in Marokko en met een koffer vol ervaring en kennis, besloot zoon Nabil El Ghamarti het succes van zijn vader voort te zetten en nam in 2010 de leiding over Mar Seafood B.V., een dochteronderneming van Les Frigorifique Bouzargtoun S.A.R.L.. Met een vakkundig team van tientallen medewerkers wordt er dagelijks hard gewerkt in de vestiging van Urk om de beste kwaliteit en service voor onze klanten te bieden en te garanderen.

De verse vis wordt na transport vanuit Urk naar Casablanca aldaar verwerkt en verpakt, waarna deze vervolgens weer vervoerd wordt naar Europa om verhandeld te worden.

0
%
TEVREDEN KLANTEN
0
+
VISSOORTEN
0
%
KWALITEIT
0
+
Jaar actief